2012. szeptember 29., szombat

Játék, játék, nyereményjáték!


Gondoltam, történjék valami izgalmas, persze esküvős izgalmas, ezért a Facebook oldalamon kihirdettem egy nyereményjátékot.

A feladat a következő: ún. hangulatmontázst / inspirációs montázst kell készíteni, és az ezen a linken megtalálható jelentkezési lap kitöltése után ugyanott feltölteni. A legtöbb szavazatot kapott montázs gazdája egy ingyenes online konzultációt nyer velem, és segítek neki minden esküvőszervezéssel kapcsolatos kérdését megválaszolni, hogy mi mennyibe kerül, milyen szempontokra érdemes odafigyelni a szervezés elején, és a kedvenc szolgáltatói listámat is megkapja egy költségvetési táblázat kíséretében. Úgyhogy hajrá, lányok, tervezzetek! :) És a legjobb hír, hogy nem egy, nem kettő, hanem akár három montázzsal is lehet nevezni!

Akinek nincs Photoshopja, az alábbi website-on tud játszi könnyedséggel összedobni bármilyen elrendezésű montázst (kis angoltudás szükséges). Aki pedig végképp nem boldogul, interneten is vadászhat már kész montázsokra, ebben az esetben viszont mindenképp tüntessétek fel nevezéskor a kép forrását.

Jó tervezést és sok sikert!


2012. szeptember 26., szerda

Rövid menyasszonyi frizurák

Ebben a bejegyzésben - tudom, már nagyon régen volt - megígértem, hogy bemutatok ötleteket rövid menyasszonyi frizurákra. Megkésve bár, de törve nem, itt vannak a beígért képek, amelyek érthető módon főként a kiegészítőkről szólnak:


Nagy tollas hajdísz

Madárkalitka fátyol

Szolíd kisvirág

Megint szolíd kisvirág
Virágfüzér, no meg Audrey Hepburn

Csipkés hajpánt

Hagyományos fátyol