2009. szeptember 13., vasárnap

Egy ruha - két menyasszony: 1. rész










Két nagyon kedves menyasszonyom választotta az én szívemnek (eddig) legkedvesebb ruhámat, és mivel már túl vannak a nagy napon, meg tudom őket mutatni. Annyira szépek lettek! Én nyilván kicsit elfogult is vagyok, de azt hiszem a többség egyet ért majd velem.

Az elsőként szereplő menyasszony, Anna, Audrey Hepburn-ösre vette a figurát, és régi világi, könnyed eleganciát szeretett volna belevinni az esküvőjébe. Legfontosabb kellékként ezért menyasszonyi ruhának olyat képzelt el, ami egyszerű, rendkívül elegáns, de mégis van benne valami kis csavar. Így esett választása a hernyóselyem taft ruhára, aminek előlről teljesen egyszerű a vonalvezetése, és egy swarowski övön kívül nem díszíti más, hátul viszont drámai uszály fejeli meg az egész öltözéket. Külön figyelmet érdemelnek a kiegészítők: az uszályos fátyol, a swarowski strasszokkal díszített királyliliom csokor a Medinillától, és ami teljesen személyessé tette a megjelenést: a menyasszony kedvence, a kis masni a konty tetején.

A menyecske ruha is az esküvő hangulatának megfelelően vintage sítlusú, hernyóselyem mikádóból készült gyönyörűség, amelyhez a Fany Moda cípőszalonban készült a ruha saját anyagából a stílusban hozzáillő cipellő.

A fotókat Kapuvári Gábor fotós készítette.

Anna és az ezután következő menyasszony is rendezvényszervezőként dolgozik, így a dekoráció terén sem vallottak szégyent - erről a későbbiekben szintén írok majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése