2009. október 16., péntek

Allegra esküvő - Eszter és Zoltán












Nagyon el vagyok maradva a saját esküvők posztolásával - és internetes problémák miatt úgy általában a posztolással - igyekszem ezen a héten kicsit utólérni magamat.

Ez a pár külföldön él, "csak" házasságot kötni jöttek Budapestre, azon belül is a Várba.

Klasszikus, kicsit biedermeieres hangulat volt az irányadó, egy kis csavarral. Így lett a helyszín a Vár, a ruha egy meglehetősen konzervatív vonalvezetésű csipkemíderes modell, a meghatározó virág pedig a rózsa. A menyasszony szemhéját azonban kis színes kő díszítette, a rózsadekort pedig minimálba hajló rezgő gömbök tették modernné. A nyomtatott anyagok is inkább a letisztult, mai formavilágot képviselték.

Nagy örömmel dolgoztam ezzel a menyasszonnyal, mert hihetetlen stílusérzéke van, igényes, ugyanakkor kellően laza, a képeken pedig látszik, hogy milyen isteni fotók készíthetők róla: minden gesztusában ott van a magabiztos, ízig-vérig nő. Ha nem lenne negatív felhangja, akkor azt mondanám, hogy Eszter egy modern díva. Ami azonban ennél is fontosabb, és ami leginkább meghatározza a fotók hangulatát, az az, hogy sugárzik róla, mennyire boldog.

Smink: Szalay László
Frizura: Szarka Szabolcs mesterfodrász +36 20 953 02 19
Fotó: Boltresz Attila
Ruha: Allegra Szalon
Esküvőszervezés: Allegra Esküvő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése