2010. június 11., péntek

Miről álmodik a lány?



Arról álmodik, hogy legkisebbik esküvő blogger lány létére elküld emailen egy lélegzetelállító magyar esküvőt egy nagy, régóta csodált amerikai esküvő blogger lánynak, és ez a nagy, régóta csodált esküvő blogger lány - akit Megnek hívnak - nemcsakhogy válaszol, de ugyanúgy el van ragadtatva a lélegzetelállító magyar esküvőtől, mint ő. Ezért úgy dönt, hogy egy csodálatos pénteki napon blogjában közzé is teszi a történetet és a fotókat, amelyeket az ihletett Szipli Tamás készített. Ami azt jelenti, hogy magyar esküvőről írtak az egyik legolvasottabb amerikai esküvő blogon! (Tudom, kicsit sokszor használom az esküvő szót, de esküvő blognál ez sajnos elkerülhetetlen. :))

Amellett, hogy ez nagy szó, megható és megnyugtató is, hogy a határainkon túl messze is élnek olyan emberek, akik felismerik, és értékelik a valódi érzéseket, országtól, nyelvtől, kultúrától függetlenül, bárhonnan jöjjenek is. Hogy nemcsak nekem, nekünk jelent ennyit ez a pár képsor, hanem másoknak is.

Aki tud angolul, olvassa el a kommenteket is, tényleg lehet töltekezni abból, ahogy ezekre a fotókra reagáltak a blog olvasói, akik egy másik kontinensen élnek. Én folyamatosan meghatódom, és köszönöm még egyszer Tamásnak, hogy ilyen fotók születtek erről a különleges napról, amelyről bővebben itt olvashattatok/olvashattok.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!


♥ ♥ ♥

2 megjegyzés:

  1. Szia Kati!

    Ez igen!!!! Elolvastam az amerikai blogot is. Büszke vagyok ilyenkor a magyarságomra. A fotók szenzációsak, az esküvő is az lehetett!
    Egy élmény olvasni a blogodat! Felüdülés elmerülni a képekben, a bejegyzéseidben...


    Kriszta

    VálaszTörlés
  2. Kriszta, olyan kedves vagy! Örülök, hogy a blogom másnak is azt jelenti, amit nekem. :) Sok-sok szépség egy helyen... További örömteli olvasást kívánok!

    VálaszTörlés