2012. szeptember 29., szombat

Játék, játék, nyereményjáték!


Gondoltam, történjék valami izgalmas, persze esküvős izgalmas, ezért a Facebook oldalamon kihirdettem egy nyereményjátékot.

A feladat a következő: ún. hangulatmontázst / inspirációs montázst kell készíteni, és az ezen a linken megtalálható jelentkezési lap kitöltése után ugyanott feltölteni. A legtöbb szavazatot kapott montázs gazdája egy ingyenes online konzultációt nyer velem, és segítek neki minden esküvőszervezéssel kapcsolatos kérdését megválaszolni, hogy mi mennyibe kerül, milyen szempontokra érdemes odafigyelni a szervezés elején, és a kedvenc szolgáltatói listámat is megkapja egy költségvetési táblázat kíséretében. Úgyhogy hajrá, lányok, tervezzetek! :) És a legjobb hír, hogy nem egy, nem kettő, hanem akár három montázzsal is lehet nevezni!

Akinek nincs Photoshopja, az alábbi website-on tud játszi könnyedséggel összedobni bármilyen elrendezésű montázst (kis angoltudás szükséges). Aki pedig végképp nem boldogul, interneten is vadászhat már kész montázsokra, ebben az esetben viszont mindenképp tüntessétek fel nevezéskor a kép forrását.

Jó tervezést és sok sikert!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése