2009. július 27., hétfő

Az esküvő előtti pánikról



Őrizd meg a nyugalmad, és folytasd tovább. A második világháború idején osztogatták ezeket a szórólapokat Londonban. Ez a tanács az élet minden területére minden időben érvényes, de most szeretnék a túlhajszolt, aggódó, izguló menyasszonyok segítségére lenni vele.
Én is túlesetem már egy esküvőn, számos egyéb esküvőt is segítettem már létrehozni, és tudom, hogy mi minden nehezedik a párok vállára a szervezés során - még akkor is, ha esküvőszervező segítégét veszik igénybe, hiszen a döntés felelőssége mindig a páré. Ezek a súlyok a nagy nap közeledtével egyere csak szaporodnak, mind gondterheltebbé téve a két legfontosabb szereplőt.
Nem szabad hagynunk azonban, hogy a tökéletesség hajszolása tönkretegye az esküvőnket. Mindig lesz olyan részlet, ami nem úgy sikerül, ahogy terveztük, tökéletes csak a terv lehet, de sajnos előfordulhat, hogy becsúsznak előre ki nem számítható események. A torta kiszállítása egy órát késik, felhős lett az ég nyugaton, a nagynéniék lekésték a buszcsatlakozást.
Próbáljatok meg ezeken nem fennakadni, hanem tudomásul venni, korrigálni, amit lehet, és menni tovább. A külvilág helyett befelé, magatokra és a párotokra figyeljetek, arra, hogy hamarosan egybekeltek, és egy csodálatos, új fejezete kezdődik az élteteknek. Végül is erről szól ez a nap, ez a legfontosabb, minden más csak hab a tortán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése