2009. július 25., szombat





Eljött az ideje, hogy írjak a lentebb már említett esküvő virágdíszeiről is.
A lillafüredi Palota Szálló, amely az esemény helyszínéül szolgált, olyan gyönyörű természeti környezetben fekszik, illetve az épület belső terei is már önmagukban annyira hangsúlyosak, hogy szinte alig volt szükség plusz dekorációra. Ami végül megszületett a Medinilla Virágművészet jóvoltából, az az elegáns és a rusztikus keveréke, meglehetősen visszafogott, szolíd virágdekoráció volt, hiszen a megrendelőkkel egyetértettünk abban, hogy a dekorációt a mindenhol jelenlevő természetnek kell ihletnie.
Apró részletek, finomságok: a menyasszony királyliliom csokrának a "markolatát" ugyanaz a zsinóros francia csipke bordűr fogja körbe, amiből a bolerója készült és ami a menyasszonyi ruháját is díszíti, pici gyöngygombokkal rögzítve. Az asztalközepek illetve a tortadísz fehér-krém kombinációját játékosan, de egyben elegánsan töri meg egy-egy aranyozott rózsalevél.
A dekoráció minden egyes elemén végigvonult a krém-arany színvilág, illetve a választott liliom-rózsa motívum. Szép aláfestéseként szolgált e nagyszabású mégis bensőséges és meghitt hangulatú eseménynek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése